Show si sclipici cu make-up artistul Mirela Vescan

Mirela Vescan Make Up Artist Curs Machiaj Scoala Machiaj

Show si sclipici cu make-up artistul Mirela Vescan

Cand Mirela Vescan anunta un show cu demonstratie de machiaj este pacat sa-l ratezi, mai ales daca esti pasionata de make-up si frumusete. Pe langa faptul ca poti vedea exact care sunt pasii pentru un machiaj facut ca la carte, doamnele si domnisoarele prezente aseara in locatia Bonton Palace din Herastra, au avut ocazia sa urce pe scena si sa fie machiate chiar de Mirela Vescan si elevele ei de la Intact Media Academy.

Atmosfera a fost una foarte placuta, cu muzica buna, limonada, cheesecake, aer curat, si multe beculete aprinse, care te duceau cu gandul la o zi de sarbatoare. De cum paseai pe terasa, era mai mult decat evident ca urmeaza sa se intample ceva deosebit. Sub lumina reflectoarelor, zeci de culori, cutiute cu sclipici si multe pensule asteptau sa fie bagate in seama.

A fost un alt mod de a-ti petrece serile calduroase de vara. Jocul de lumini a dat startul evenimentului, iar sclipiciul a fost declarat vedeta serii. Pe scena, alaturi de cel mai mare make-up artist din Romania, Mirela Vescan, au mai urcat Laurent Tourette si Mircea Barbulescu. Toate domnisoarele prezente la eveniment, aveau posibilitatea sa urce pe scena si sa se bucure de un machiaj profesionist, realizat de Mirela Vescan si echipa ei.

Printre fericitele domnisoare m-am numarat si eu, iar una dintre elevele Mirelei Vescan a reusit sa ma surprinda intr-un mod foarte placut. Mi-a realizat un machiaj de scena, o combinatie de culori si mult sclipici care s-au imbinat armonios si au dus la un rezultat perfect, desprins parca din povestile cu zane.