Termeni si Conditii

Termeni generali de folosire a site-ului

1. Legea drepturilor de autor
Paginile site-ului nostru sunt protejate de legea drepturilor de autor. În particular, orice reproducere, adaptare, traducere, stocare sau procesare în alte media, incluzând stocarea şi procesarea prin mijloace electronice se bucură de copyright. Orice utilizare parţială sau integrală va necesita acordul prealabil în scris din partea Mirela Vescan. Atât conţinutul cât şi structura site-ului sunt protejate de legea drepturilor de autor. Orice reproducere a informaţiilor sau datelor, în particular folosirea textelor sau imaginilor de produse (cu excepţia materialelor de presă) necesită acordul prealabil în scris din partea Mirela Vescan.

Fotografiile de presă Mirela Vescan pot fi folosite doar pentru scopuri editoriale. Imaginile Mirela Vescan care sunt reproduse şi/sau modificate pentru scopuri editoriale trebuie să conţină anunţul de copyright “© Mirela Vescan. Toate drepturile rezervate.”

2. Renunţarea la drepturi ale părţilor terţe ale websitului
a. Paginile acestui website conţin linkuri (“hyperlinkuri”) către alte websituri care sunt administrate de părţi terţe şi ale căror conţinuturi nu sunt cunoscute companiei Mirela Vescan. Mirela Vescan permite doar accesul către aceste situri, dar nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru conţinutul acestora. Linkurile noastre către websiturile părţilor terţe sunt menite să vă faciliteze navigarea. Formulările de pe siturile redirecţionate nu ne aparţin. Nu ne identificăm cu niciun fel de conţinut de pe paginile de website ale părţilor terţe. În particular, nu ne asumăm nicio răspundere pentru încălcările prevederilor legale sau pentru încălcările drepturilor părţilor terţe.

b. Administratorii websiturilor la care se ajunge prin redirecţionarea de pe websitul Mirela Vescan sunt exclusiv responsabili de conţinutul acestor pagini, de asemenea de produsele puse în vânzare sau de comenzile relaţionate, de orice tip.

c. Mirela Vescan nu îşi asumă responsabilitatea pentru nicio încălcare a legii dreptului de autor, a legii mărcilor sau a drepturilor proprietăţii intelectuale sau personale care se pot produce pe o pagină accesată printr-un hyperlink.

d. În cazul unei comenzi sau unei declaraţii legale de orice fel, se încheie un contract între utilizator şi administratorul websitului respectiv sau între utilizator şi altă parte legală sau persoană instruită în această privinţă, fără nicio relaţionare între Mirela Vescan şi utilizator. Vă rugăm să consultaţi termenii legali şi condiţiile de utilizare de pe websitul redirecţionat.

4. General Disclaimer
Orice responsabilitate Mirela Vescan pentru prejudiciile survenite în urma utilizării acestui website – fără a ţine seama de cauzele legale, inclusiv ofensele – este limitată la prejudiciile cauzate cu bună ştiinţă sau prin neglijenţă gravă. În aceeaşi măsură, responsabilitatea obligatorie Mirela Vescan faţă de încălcările contractuale, totalitatea reclamaţiilor va fi limitată la prejudiciile previzibile. Acest lucru nu va afecta responsabilitatea Mirela Vescan în privinţa legii Responsabilităţilor Produsului sau în alte garanţii oferite anterior. Deasemenea, limitările responsabilităţilor mai sus menţionate nu se aplică în cazul vătămărilor corporale, atentării la viaţa sau sănătatea unei persoane.

Mirela Vescan se angajzează să nu permită intruziunea viruşilor pe websitul Mirela Vescan, pe de altă parte, Mirela Vescan nu poate asigura absenţa totală a viruşilor. Drept urmare, recomandăm o atenţie deosebită pentru protecţia împotriva viruşilor (ex: prin scanare) înainte de descărcarea de date şi documente de pe website.

Mirela Vescan nu răspunde de greşelile sau erorile serviciilor oferite pe website-ul Mirela Vescan, independente de responsabilităţile sale, nici de validitatea acestora.

5. Limitarea raspunderii. Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, continute de site-ul www.MirelaVescan.ro sunt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia; astfel de informatii nu constituie o oferta de vanzare, nu reprezinta consultanta pentru investitii sau recomandare pentru participarea la tranzactii de orice natura. Mirela Vescan isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest site. Desi Mirela Vescan depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, Mirela Vescan nu este responsabila pentru nicio eroare sau omisiune cuprinsa in informatiile continute de site-ul www.MirelaVescan.ro.

6. Comunicarea on-line. Precizam ca nu oferim nicio garantie ca orice mesaj trimis catre Mirela Vescan va fi primit de Mirela Vescan astfel cum acesta a fost trimis sau ca informatiile continute in mesajul respectiv vor ramane confidentiale pe durata transmiterii lor prin Internet si/sau vor ajunge nemodificate sau nealterate.

7. Acceptarea termenilor si conditiilor. Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

8. Politica de confidentialitate. Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; www.MirelaVescan.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

9. Prevederi şi declaraţii
Prevederile şi declaraţiile de pe acest website au fost încheiate în concordanţă cu misiunea şi principiile noastre.