Make-up Forum octombrie 2019

Make-up Forum octombrie 2019

Cea mai mare bucurie a unui make-up artist, este să meargă undeva, într-un loc, unde să fie munți de farduri, să încerce texturi și culori noi și să le și cumpere, dacă se poate…la prețuri cât mai avantajoase. În acest fel, trusa se imbogateste😊

Așa va fi la Make-up Forum, în perioada 19-21 octombrie 2019. Astept cu nerabdare week-end-ul, pentru tot ce se va găsi la Make-up Forum, pentru tot ce se va întampla acolo dar și pentru că NOI VOM FI ACOLO!

Mirela Vescan Make-up Academy va avea un stand frumos (eu așa zic), unde ne vom primi musafirii iubitori de machiaj, cu surprize și cu demonstrații.

Sambătă, 19 octombrie, în jurul orelor 18, academia noastră va susține un show de machiaj, pe scena Forum-ului. Avem emotii, ne pregătim, avem schițele gata, mai ramâne sa le punem și în practică😇

Vor fi și două concursuri de machiaj în cadrul Make-up Forum, unul sâmbătă dimineața, cu tema “machiajul de mireasă” și unul duminică dimineața, cu tema “machiajul de seară”. Eu le doresc succes tuturor participanților, să fie calmi și să nu uite un lucru: vor avea numai de câștigat din această experiență!

Vă aștept la Make-up Forum și vă invit în vizită la standul Mirela Vescan Make-up Academy🤗