Membrii acestui club au reduceri avantajoase  la produsele și serviciile oferite de partenerii/prietenii noștri.

În plus eu vă pun la dispoziție experiența mea de 32 de ani în domeniul frumuseții și îngrijirii personale.

Am de oferit informații, sfaturi, trucuri și tehnici de machiaj, bazate pe expertiza mea.

Alegerile pe care le facem ne pot transforma în cea mai bună varianta a noastră, alegeți clubul meu pentru a fi beauty and the best!

 

 

REDUCERI PARTENERI

 

 

 

Membru club

 

 

Beneficii membru club: pe lângă reducerile avantajoase la produsele și serviciile partenerilor noștri, membrii clubului pot avea acces la informații valoroase, materiale video și fotografii, legate de tot ceea ce ține de frumusețe și îngrijire personală. Alegerile pe care le facem ne pot transforma în cea mai bună variantă a noastră, de aceea găsiți pe platforma clubului toate informațiile personalizate de care aveți nevoie pentru a fi Beauty&TheBest.

Taxa este de 300 lei /an

 

Membru club VIP

 

 

Membri VIP beneficiaza de toate avantajele unui membru al clubului, iar in plus vor participa la sedinte personalizate de consiliere in machiaj si ritualuri de ingrijire.

Dacă alegi să intri în categoria VIP, trebuie să știi că ne vom întâlni, vom avea ședințe de consiliere, machiaj și fotografii.

Taxa este de 1200 lei / an

 

Clubul nostru este o comunitate în care membrii au acces la informații și reduceri pentru produsele partenerilor noștri. Noi nu comercializăm aceste produse doar suntem un intermediar și un prieten de încredere. Dorim la rândul nostru încredere în membri clubului și avem rugămintea de a respecta reciproc normele GDPR