Curs de Make-up 4 decembrie 2023

Curs de Make-up 4 decembrie 2023

217b42a6 7bf9 4e6f 8939 268df91bb459

Model:  Raisa Gligan

În data de 4  Decembrie 2023 vom începe un nou curs de Make-up

Noutatea este că acum se pot înscrie și persoane care au absolvit 10 clase Diploma este acreditată

Actele pentru înscriere sunt următoarele: 

DIPLOMA DE ABSOLVIRE: orice diplomă este bună – 10 clase sau Bacalaureat sau Licență

CARTE DE IDENTITATE

CERTIFICAT DE NAȘTERE

CERTIFICAT DE CĂSĂTORIE  – dacă este cazul

Actele pot  fotografiate și trimise la sediul școlii, pe email, sau whatsapp

email – contact@mirelavescan.ro

0748 – 878 212

0722 552 441

Cursul este complet și complex, metoda mea de predare este interactivă și modernă, chiar dacă nu ai deloc experiență în machiaj, vei învăța ușor cu mine. 

Cursul de machiaj l-am intitulat ca fiind de bază, de fapt “de bază” este doar în prima zi

În prima zi facem “baza de machiaj”, adică acel machiaj simplu și frumos, de “beauty”, care are foarte multe aplicabilități

După aceea, pe tot parcursul cursului, facem în fiecare alt tip de machiaj, toate susținute de tehnici, trucuri și secrete.

Tipuri de machiaj pe care le facem la curs sunt:

– natural

– smokey eyes

– cat crease

– contouring  și #undertome

 – fox eyes

– arabian Make-up

 – mireasă

 – seară

 – pin-up, eyeliner

 – Korea progresive Make-up

 – show

 – editorial Make-up

 – senior Make-up

 – machiaj pentru persoane  cu ochelari 

– baking Make-up și aici este vorba de o tehnică senzațională, total nouă cu trucuri de rezistență incredibile

-…etc

Pentru orice Make-up artist sunt importante metodele de alegere a culorilor!

Când ai pe masa de lucru toate culorile din lume și toți pigmenții ăia frumoși și foarte colorați, ești ca un copil la cofetărie, te uiți și nu știi ce sp alegi!

Noi învățăm să alegem  culorile pentru make-up în funcție de: tendințe, nuanța irisului, tonul pielii, subtonul pielii și sub diferite tipuri de lumină

Practic…cam după două săptămâni de curs, elevii mei lucrează foarte bine, evoluția se simte în fiecare zi. 

Avem și teorie dar nu este plictisitoare, repet, eu am un stil de predare modern, tehnologizat și interactiv  astfel încât cursul se poate urmări și de acasă…pentru cine nu este din București sau nu este din țară

Prețul cursului – 1000 euro – se pot plăti 2 sau 3 rate. În preț este inclusă o trusă de pensule profesionale, Parisax, sunt extraordinare, eu le consider perfecte pentru trusa unui profesionist în machiaj. Mă refer la acele pensule care au reală aplicabilitate, cu fibre naturale, acele pensule care te ajută să devii  Make-up artist. Am selectat aceste pensule exact cum am și eu în trusa mea de lucru. 

Oferta de pensule din piață este extrem de generoasă în acest moment pentru că machiajul este un subiect vin și în

Img 6903

Professional brushes

creștere, machiajul este cea mai accesată și iubită meserie din lume așa că mulți profită și lansează tot felul de pensule colorate, vegane, atractive care nu te ajută să devii profesionist, te mențin la nivelul de amator. 

Am fost la Vogue – Condé Nast la Londra pentru un seminar ținut de mari Make-up artiști, au fost 10 și am fost fericită și să văd că avem truse de pensule și truse de farduri asemănătoare. Așa am și la școală, folosesc cele mai bune produse din lume. Am și dovada, am fotografii de la Vogue și am trusele cu pensule la noi, la academia de Make-up.

În timpul cursului eu am mereu grijă ca elevii mei să participe efectiv la evenimente în care este nevoie de machiaj și se pare că și cu această tură vom avea evenimente frumoase. Contactul cu, clientul final contează cel mai mult în machiaj, oamenii comunică în viața reală unu la unu atunci când este vorba de machiaj. Pe rețelele de socializare vedem machiaje superbe, vedem fete superbe și culori incredibile dar toate acestea sunt obținute  cu filtre generate de aplicații . În fiecare zi avem la școală discuții pe tema acestor aplicații de multe ori sunt amuzante dar trebuie să înțelegeți că diferența dintre viața reală și meta vers în machiaj se simte. Pe rețelele de socializare vedem așa: creatori digitali, editori, face-painteri, extrem de mulți amatori în machiaj și foarte puțini profesioniști. Alege să devii un make-up artist profesionist. Te aștept în echipa mea, o 

0722 552 441

0748 878 212

contact@mirelavescan.ro