Cadou de Crăciun❤️

Cadou de Crăciun❤️

Ce poate fi mai frumos pentru tine și mai ales pentru familia ta, decât o amintire cu tine, într-un cadru de sărbătoare, cu un machiaj personalizat?

Img 7506

Diana Sîrboiu, foto Rolf Vescan

Iată cea mai frumoasă idee de cadou Este foarte bună mai ales în situația în care ai multe cadouri  de  cumpărat și preferi să nu alegi la întâmplare!

Noi îți organizăm o ședință foto iar fotografiile le pui în ramă, le împachetezi elegant și le oferi celor din familia ta. Am ales varianta de portret pentru că o față frumoasă și zâmbitoare transmite optimism și iubire. 

Sigur membrii familiei tale vor aprecia gestul tău!

Poți oferi cadou unei persoane iubite dacă știi că își dorește fotografii profesionale bineînțeles cu machiajul mult visat. Ne suni, noi concepem un voucher personalizat și restul acestei povești se va desfășura în studio-ul nostru foto

Tot ce trebuie să faci este să ne suni

Img 7521

❤️ 0722 552 441

Prețul unei ședințe este 700 lei, 20 de imagini

Fotografiile le livrăm în max 48 ore, în format digital

Ședința foto durează 2-3 ore cu machiaj personalizat

Asigurăm elemente de recuzită, dacă aveți alte preferințe suntem deschiși

Cine suntem noi?

Mirela Vescan – de obicei se scrie despre cariera mea de make-up artist care este “la vedere”, am CV-ul pe site dar ce este mai important acum este faptul că am cea mai mare experiență în ședințe foto, de ordinul miilor și practic vă invit în lumea mea

Rolf Vescan – sunt director de imagine, cu experiență de aproape 30 în materiale video și fac fotografii de la 7 ani 

Img 7524

F Ana Silidon