Despre mine

Recent, am sărbătorit 25 de ani de cand am început aventura numita “machiaj”. Evident ca nu prea aveam să știu atunci ce traiectorie voi urma eu ca machior, simțeam ca îmi place ceea ce fac, iubeam machiajul, am asimilat cu ușurință informații din orice direcție m-a interesat, așa am putut să lucrez în teatru, televiziune, film, în corporație, ”consiliere&training” și ”beauty&fashion”,…etc.
Daca privesc în urma, îmi vine sa râd, imaginează-ți ca ai ales o meserie rară și ca ai mult chef să lucrezi în acelasi timp vezi ca nu prea ai pe unde să faci asta

Știam că există teatre, că pe undeva se fac filme, știam că se filmează spoturi publicitare, știam că există câteva studiouri “tv” și fotografi, designeri, modele. În sinea mea îmi doream colegi de breaslă, să comunicăm, să învățăm împreună despre ceva ce exista deja în alte  țări: industria de frumusete. Cam atât! Fără internet, fără telefonie mobilă, fără reviste frumoase “glossy”, fără campanii extraordinare, fără mărci de farduri și fără prezentari de moda (hei, ăsta era visul cel mai mare)
În timp am cunoscut fete frumoase care își doreau sa fie modele, fotografi care iși doreau ședințe foto “profi”, artiști care visau clipul perfect,  jurnaliști iubitori de “beauty” și designeri care aveau colecții superbe…pe schițe. Ușor ne-am întâlnit și realizez ca împreuna am muncit atât de mult încat am acumulat o experiență numai bună de oferit celor ce se simt atrași de acest domeniu.

Primul „job’’ pe care l-am avut, a fost acela de a farda pentru o gala de moda…

Acolo am fost „agățată”…pentru cel de al 2-lea job…

Cel de al 2-lea „job” pe care l-am avut, a fost acela de a preda machiajul manechinului și am facut asta timp de 10 ani, în week-end-uri iar în paralel am lucrat în toate domeniile legate de cea mai frumoasă meserie din lume – MACHIAJUL și…am dezvoltat ”metoda Vescan”de a preda machiajul.

Cănd am auzit prima dată de ”metoda Vescan”…m-am simțit ciudat, de obicei prietenii din” lumea mea” imi spun Mireluța sau Mireluș, expresia mi se pare cam pompoasă și inițial nu mi-am dat seama din ce parte vine aceasta titulatura. 

Am aflat până la urma sursa, elevele mele dragi au spus… am metoda mea, este eficientă și am eleve care lucreaza cu succes în țară și peste tot în lume!